Bătaie cu cuţite între clanurile de interlopi, într-o parcare din nordul statiunii Mamaia!

D’ale vedetelor

După o noapte de distracţie, sub răsăritul soarelui, în parcarea de la Crazy Beach s-a lăsat cu scandal şi cuţite. O persoană a fost rănită, dar poliţia a reuşit să aplaneze conflictul pornit spontan între mai multe persoane.

Weekendul trecut, în jurul orei 06:40, forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan între aproximativ zece persoane, în urma unui apel la 112, în nordul staţiunii Mamaia, într-o parcare, din zona Crazy Beach. Potrivit surselor noastre, răfuiala s-a produs între două clanuri de interlopi, clanul Tâmplarilor şi cel al lui Caran.

Pentru că la momentul sosirii jandarmilor, trei dintre scandalagii aveau asupra lor cuţite şi se manifestau violent faţă de alte două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, iar alţi cinci-şase implicaţi în conflict au fugit.

Conflictul a fost aplanat, iar ulterior s-a deschis dosar penal pentru port ilegal de armă albă în loc public special amenajat pentru divertisment. Cele cinci persoane în cauză au fost conduse şi predate la sediul Biroului de Politie Mamaia pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii faptelor de port ilegal de armă albă în loc public, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală.

Ulterior, una dintre persoanele de la Poliţia Mamaia, a fost condusă la Spitalul Judeţean Constanţa cu o plagă la membrul superior, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *