Bandă de spărgători de locuințe, destructurată de polițiștii din Pașcani: 5 persoane reținute

Metropola
Poliţiştii de la Paşcani au efectuat 8 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind comiterea de infracţiuni de furturi din locuinţe. Cinci persoane au fost reţinute.

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind comiterea a 5 infracţiuni de furt din locuinţe şi o casă în construcţie.

Astfel, 5 tineri, cu vârste de până în 28 ani, sunt bănuiţi că, în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017, ar fi sustras din locuinţe şi o casă în construcţie situate pe raza mun. Paşcani, bunuri precum: scule electrice, o motopompă, două combine audio, un televizor, un cojoc, covoare, o cabină de duş, o chiuvetă, 3 uşi de interior, obiecte de mobilier, etc.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 18.000 lei, a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 75 %.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei 5 tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca la data de 9 februarie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.