Afurisenii și blesteme liberale la Bălțați. Consilierul Ovidiu Pricope, introducând tehnici neortodoxe în comunicarea cu alegătorii

Politică la patru ace

Modul în care unii politicieni locali încearcă să-și mobilizeze electoratul pentru a ieși la vot îmbracă forme dintre cele mai ciudate. Ovidiu Pricope, actual consilier județean PNL, lider al liberalilor din comuna Bălțați, a recurs la un soi de șantaj emoțional în preajma alegerilor parlamentare. „Atunci când am avut ocazia să ajut am făcut-o fără să condiționez. Ca să pot ajuta în continuare vă cer în schimb un singur lucru: ieșiți la vot duminică, 6 decembrie, și votați echipa liberală ieșeană”, a postat Pricope pe Facebook. Un consătean i-a mărturisit că nu va vota PNL, lucru care l-a înfuriat pe negustorul de voturi. „Când mi-ați cerut ajutorul vi l-am oferit eu, nu PSD. Doamne, Doamne vede”, a răbufnit Pricope, invocând pedeapsa divină pentru nesupunerea celui care a îndrăznit să aibă altă opțiune. Cam așa s-a făcut campanie liberală la Bălțați, cu bateri de obraz și subtile afurisenii asupra celor care, ca să vezi, nu se închinau la micii idoli din județ.

Pricope (foto, pamflet): Nu știu ce să fac cu toți cei care nu votează PNL: să le dau block sau să le scriu numele pe toacă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *