Aflată într-un refugiu spiritual la Mitropolia ieșeană. Sabrina, din piscina cu „Boys, boys, boys!”, în Catedrala cu sfinți

Satiră cu ștaif
\"\"

Hai că am trăit s-o vedem și pe asta! Sabrina Salerno, diva sexy a muzicii disco din anii ‘80, a făcut o vizită de pioșenie la Catedrala Mitropolitană din Iași, împreună cu impresarul Radu Groza și Mihaela – Cristina Hadid, angajată a companiei Golden Events & Concerts. Pelerinajul Sabrinei a urmat concertului incendiar pe care l-a susținut într-o cunoscută locație de lux a Iașului, unde publicul s-a bulucit s-o vadă pe cea care altădată făcea furori cu hitul „Boys”, videoclipul piesei fiind doldora de cadre dintre cele mai provocatoare și deloc ortodoxe. Surse menționează faptul că Sabrina a fost foarte impresionată de posterele de pe pereții Catedralei, cu personaje mult mai bogate și expresive decât cele ale vedetelor disco din secolul trecut.

Sabrina (foto centru, pamflet): Radu, am făcut un tur prin curtea Mitropoliei, vreo trei călugări mi-au cerut autograf pentru pomelnic, dar au leșinat imediat, așa că n-am știut dacă să le trec numele la vii sau la morți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *