anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

O bătrână de 79 ani a furat mâncare dintr-un magazin din Iași. Are dosar penal

GALERIE
furt
  • furt
- +

O femeie în vârstă de 79 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să iasă dintr-un magazin fără să plătească ceea ce își pusese în sacoșă.

Bătrâna luase mâncare, dar și câteva produse nealimentare, valoarea totală fiind de 80 lei. Agenții de pază au oprit-o pe vârstnică și au chemat Poliția.

Întâmplarea s-a petrecut luni, 6 februarie. Acum femeia are dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Alexandru LĂZESCU

​De ce dorința lui Elon Musk de a face din libertatea de expresie o prioritate pentru Twitter a stârnit panică în rândul elitelor liberale din America?

Deşi pentru mulţi, mai ales pentru cei care au prins perioada comunistă, libertatea de expresie reprezintă o valoare fundamentală, paradoxal, simpatizanţii ideologiei „woke” cred că aceasta trebuie restrânsă pentru a nu afecta „sănătatea” discursului public şi democraţiei.

opinii

Izolare

Nichita DANILOV

Izolare

Oare bunul simţ şi intuiţia ne pot salva să nu cădem în plasa subiectivismului şi a manipulărilor pe care mass media şi reţelele de socializare, dar şi alte entităţi, le ţes deasupra noastră, determinându-ne să vedem doar o mică parte din adevăr şi din ororile pe care le trăim?!

Pe cine a sărăcit pandemia?

Ciprian IFTIMOAEI

Pe cine a sărăcit pandemia?

Există multe situaţii în care sărăcia se reproduce social: copiii care se nasc şi evoluează în familii sărăce, cu intensitate foarte scăzută a muncii, cu educaţie precară, excluşi social ajung să dezvolte comportamente caracteristice persoanelor care fac parte din aşa-numitele „pungi cronice ale sărăciei”.

Ruşii şi ruşinea

Michael ASTNER

Ruşii şi ruşinea

nu există ruşine fără onoare./ nu există onoare fără ruşine./ ruşii, deci, n-au nici, nici/ excepţiile confirmă regula.

pulspulspuls

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Oare unde s-a ascuns pupilul politic al lui Cozet?

Apropo de faptul că am adus ieri în discuţiune, aicea la analiza săptămânii de la rubricuţă, şi chestiunea situaţiunii politice şleampete a USR Iaşi, ne-au întrebat unii cetitori dacă mai ştim ceva de şefii filialei. 

Caricatura zilei

Nume de floare

Editia PDF

Bancul zilei

- Ce faci în cazul unei explozii nucleare? - Te uiti la ea, ca alta nu mai vezi.  

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    SURSA FOTO: Sidonia Bogdan

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

    X