DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ioan Andone a fost DAT AFARĂ de la Dinamo: Cine îi va lua locul

Ioan Andone

Dinamo a rămas fără antrenor. Şeful câinilor, Ionuţ Negoiţă, a decis să-l dea afară după ce alb-roşii au fost bătuţi în ambele meciuri din 2017. După înfrângerea în faţa Concordiei Chiajna, Dinamo şi-a micşorat foarte mult şansele de a se califica în play-off.

Citeşte şi: Dialog halucinant între un procuror DNA şi soţia unui arestat: 'Am arestat jumătate de ţară'

Favorit pentru a-i prelua pe câini este Claudiu Niculescu, anunţă gsp.ro. Clau-gol a evoluat în "Groapă" în perioadele 2001-2002, 2003-2008 și 2009-2010. Gloria lui Dinamo a antrenat până acum echipe precum Universitatea Cluj, Crișul Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni. După despărțirea oficială de Andone, Claudiu Niculescu va veni în București pentru a negocia cu Negoiță viitorul contract.

Citeşte şi: Varianta luată în calcul de Sorin Grindeanu pentru Justiție: 'Va fi de NEREFUZAT'

Dacă nu se va înţelege cu Niculescu, Negoiţă are şi varianta Cosmin Contra. Cel poreclit Guriţă spune că ar veni la Dinamo."Aş prelua Dinamo acum, cu 3 etape înainte de sfârşitul campionatului. Sunt şanse la play-off, deci nu aş prelua-o în play-out”, a declarat Cosmin Contra la DigiSport. Tehnicianul a adăugat: „Eu pot să antrenez în orice moment, orice echipă, sunt liber de contract. Dinamo să mă sune şi atunci vom discuta. Ne vom înţelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.