Şocant: Cinci bihoreni s-au spânzurat, într-o singură zi, trei dintre ei au fost salvaţi

D’ale vedetelor
Cinci bihoreni s-au spânzurat într-o singură zi

Cinci bihoreni au încercat să se sinucidă, joi, trei dintre ei fiind salvaţi în ultimul moment de rude, care au tăiat frânghiile şi au sunat la 112.

Un bărbat de 65 ani din Marghita s-a spânzurat în cămara casei din localitatea Sânlazăr, un bihorean în vârstă de 66 ani a fost găsit spânzurat de o creangă a unui pom din curtea casei sale din Salonta. Un alt bărbat în vârstă de 53 ani din Boianu Mare a avut noroc deoarece rudele au tăiat frânghia la timp, iar acesta a ajuns la spital cu leziuni la nivelul gâtului, dar în viaţă. La fel de norocoasă a fost o femeie în vârstă de 43 ani din satul Cheriu şi un bărbat de 35 ani din Şimian, care, deşi au încercat să-şi ia viaţa, au reuşit să fie salvaţi, fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Bihor.

„Este toamnă şi, în această perioadă, creşte numărul cazurilor de sinucidere”, a explicat situaţia şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Cazul celor doi bihoreni care s-au sinucis la Sânlazăr şi Salonta sunt cercetate de poliţişti. „Pe corpurile celor două persoane nu s-au găsit urme de violenţă iar cauzele exacte ale deceselor urmează să fie stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *