Eveniment de informare, Iași, 18 aprilie 2018

Calcul la rece

Miercuri, 18 aprilie 2018, a avut loc un eveniment de informare în cadrul proiectului „Școala de antreprenoriat România Start Up Plus în regiunea Nord-Est”, POCU/82/3/7/106861, proiect implementat de Onitrade LTD. S.R.L. împreună cu partenerii: E.CECA S.R.L. și Asociația Asura. Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritara 3 “Locuri de muncă pentru toți”, Obiectiv specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis  România Start-Up Plus.

\"\"

Evenimentul, la care au participat peste 60 de persoane, a fost găzduit de Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

În cadrul evenimentului, au luat cuvântul domnul Aurel Huțanu – coordonator proiect  din partea E.CECA S.R.L.,  domnul Ciprian Manea – coordonator proiect partener Asociația Asura precum și invitatul special domnul Cristian Gherghiceanu – președinte al Fundației ADEPT. Au fost prezentați partenerii și etapele necesare pentru accesarea fondurilor nerambursabile în cadrul proiectului.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, participanții au fost interesați și au primit informații despre activitățile eligibile pentru cele 40 de afaceri finanțate în cadrul proiectului, condițiile de eligibilitate ale persoanelor fizice pentru a putea participa cu un plan de afaceri, metodologia de selecție, modalitatea de primire a subvenției pentru afacerile selectate, criteriile de selecție ale planurilor de afaceri și multe altele.

Proiectul „Școala de antreprenoriat România Start Up Plus în regiunea Nord-Est” are o durată de derulare de 36 de luni (16 ianuarie 2018 – 15 ianuarie 2021). Valoarea totală a proiectului este de 11.651.753,08 lei (din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE este de 9.766.126,06 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este de 1.723.434,02 lei și valoarea cofinanțării eligibile a Beneficiarului este de 162.193,00 lei).

Aria de implementare a proiectului este regiunea de dezvoltare Nord-Est (județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui).

Informații suplimentare referitoare la proiect sunt disponibile pe www.onitrade.ro, iar pentru înscrierea în grupul țintă puteți contacta echipa de proiect pe adresa de e-mail startup@onitrade.ro sau la telefon 0744.351.684.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *