Motivul pentru care CHRISTIAN SABBAGH ar fi fost dat afară de la Kanal D:”Nu pot să tac…”

D’ale vedetelor

Christian Sabbagh nu ar mai face parte din echipa Kanal D sau cel puţin asta reiese din mesajele postate de jurnalist pe pagina sa de Facebook, în care îşi ia rămas bun de la public şi mulţumeşte pentru încrederea şi susţinerea acordată în toţi cei şapte ani. ( Vezi AICI )

Prezentatorul de ştiri ar fi fost dat afară după ce a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care se arată deranjat de faptul că cei din echipa emisiunii Wowbiz ar fi asociat botezul fiicei sale cu divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin. La scurt timp, Christian Sabbagh a şters mesajul de pe Facebook.

După şapte ani în care am muncit pentru ei, au asociat botezul fiicei mele cu o mizerie (n.r. divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin) Ştiu că lucrez pentru ei, dar nu pot să tac când văd cum au pătat ceva sfânt cum e încreştinarea copilului meu”, este mesajul pe care jurnalistul l-a postat pe pagina lui de Facebook, după încheierea emisiunii şi pe care ulterior l-a şters.

Va multumesc pentru toti cei 7 ani in care m-ati urmarit la Kanal D. Am simtit caldura dumneavoastra sufleteasca, emotia ! Cifrele de audienta spun totul!”, a scris Christian Sabbagh pe pagina lui de Facebook, în cursul zilei de marţi.

Miercuri, jurnalistul a mai postat un mesaj, în care întăreşte cele presupuse, că nu va mai face parte din echipa Kanal D, spunând că o să facă anchete pe cont propriu. “In decembrie 2014, un ofiter SRI era gasit mort in locuinta, cauza decesului fiind… sinuciderea. Cum nu mai am echipa, Iulia a devenit operator TV, Anais – ajutor de operator TV, colonelul (r) Costica Ionescu – politist cu peste 25 de ani de experienta in ”infractiuni contra vietii”, consilierul meu. Nu pot ramane indiferent la problemele oamenilor, asa ca o sa fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambitii profesionale, ci de o simpla convingere: adevarul iese mereu la lumina!”, este mesajul postat de Sabbagh.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *