Mort plimbat pe braţe prin pădure. Se întâmplă într-un sat din Dâmboviţa

D’ale vedetelor

Morţii n-au parte de linişte nici pe ultimul drum. Într-un sat din Dâmboviţa persoanele decedate sunt cărate pe braţe prin pădure, până la groapă, pentru că drumul de acces nu mai există. Pare ireal, dar este realitatea cruntă. Bieţii localnici trăiesc o dramă dublă de fiecare dată când pierd pe cineva drag: durerea morţii şi chinul drumului.

O bătrânică de 82 de ani a fost înmormântată miercuri după acelaşi ritual, iar un localnic revoltat a fotografiat coşmarul şi a făcut totul public. După cum se vede în imagini, mai mulţi tineri au purtat sicriul printre copaci, prin pădure, până la drumul de acces. Zeci de familii locuiesc aici, iar aceasta este singura posibilitate de a lua contact cu lumea civilizată de ani buni de când s-a rupt drumul.

Satul Cârlăneşti aparţine de comuna Vârfuri unde primarul a devenit celebru după ce în primăvară a făcut o adresă către ITM. În actul oficial a folosit cuvinte obscene la adresa contabilei cu care era într-un scandal continuu: .Să-mi scuzaţi expresia dacă nu vor neuronii- lind..ul respectivei (contabilei), nu se fac plăţi”, scria edilul în adresă

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.