Mama Denisei, de urgenţă la spital! Femeia nu se simte deloc bine după operaţia suferită în urmă cu câteva săptămâni

D’ale vedetelor

Mama Denisei a ajuns de urgenţă la spital, unde s-a plâns medicilor că nu se simte deloc bine după operaţia la şold suferită în urmă cu câteva săptămâni.

Geta, mama Denisei, trece prin momente cumplite! Femeia şi-a dislocat şoldul la înmormântarea artistei şi a fost operată de urgenţă, însă nici la trei săptămâni de la intervenţie nu a reuşit să se recupereze.

Mama îndoliată a mers de curând la control şi s-a plâns medicului că nu-şi prea mai poate mişca piciorul, însă acesta a încercat să o liniştească şi i-a spus că e perfect normal pentru că nu s-a recuperat după intervenţia chirurgicală.

“Geta si-a dislocat soldul pe loc si a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au si bagat-o in sala de operatii! Fragmentele osoase i-au fost fixate cu suruburi, in plus, i s-a introdus si o tija in picior, motiv pentru femeie sa se intoarca acasa in scaunul cu rotile al Denisei. Dupa pomana de trei saptamani a fiicei, Geta a hotarat sa se duca la clinica pentru o serie de analize! Mama cantaretei nu se simtea prea bine si a vrut sa vada care este cauza durerilor! Femeia s-a plans medicului ca nu isi poate misca  piciorul decat foarte putin, iar la nivelul bazinului, simte niste intepaturi! Doctorul a ascultat-o si i-a spus ca este normal ce se intampla, incat a trecut foarte putin timp de la operatie si abia cand va incepe sa faca recuperarea, situatia se va remedia la nivel locomotor! I-a dat in schimb calmante si a pus-o sa faca niste exercitii necesare pentru deblocarea spatelui”, au dezvaluit persoane din Stefanesti pentru wowbiz.ro.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.