Liberalii ieșeni se fac de râs. Au ajuns la pepeni

Politică la patru ace

„La toate afacerile puse la cale de liberalii ieșeni, s-a adăugat una supremă, prin care aceștia «au ajuns la pepeni»”, este de părere Cristian Stanciu, liderul grupului PSD din Consiliul Județean.

Liderul grupului de consilieri județeni ai PSD Iași, Cristian Stanciu, anunță opinia publică ieșeană că PSD va boicota ședința extraordinară a CJ Iași convocată pentru vineri, 25 august, de către consilierii județeni ai PNL Iași pentru a finanța cu 15.000 lei o sărbătoare a harbuzului.

„Grupul consilierilor județeni PSD Iasi este interesat de proiectele cu adevărat importante pentru județ, de anvergură și de dezvoltare, care merită, ori de câte ori este nevoie, convocarea de urgență a consilierilor județeni. Atragem atenția colegilor consilieri din PNL Iași că joaca lor de-a administrația se face pe banii ieșenilor. Convocarea în regim extraordinar a Consiliului Județean pe motivul derizoriu al finanțării unei sărbători a harbuzului este o sfidare la adresa ieșenilor care i-au trimis în CJ Iași. Chiar presa ieșeană a remarcat faptul că liberalii fac mult zgomot pentru nimic și, mai mult, și-au ieșit din… pepeni”, a menționat Stanciu.

Liberalii ieșeni s-au făcut deja de râs în ședința de miercuri a CJ Iași, când au făcut un adevărat circ pe marginea finanțării unei sărbători a harbuzului în comuna Probota, al cărei primar este membru PNL. Propunerea lor a fost respinsă în plenul CJ Iași.

Curios este faptul că membrii ALDE din CJ Iași, care formează împreună cu PSD majoritatea în legislativul județean, au semnat alături de liberali pentru convocarea ședinței extraordinare dedicate harbuzului. ”În acest context, ne surprinde alăturarea ALDE Iași acestui demers al consilierilor PNL în condițiile în care domnul vicepreședinte Victor Chirilă este susținut de majoritatea din CJ, formată de PSD”, a mai declarat liderul grupului PSD.

Acesta a mai adăugat că liberalii au ajuns în sfârșit unde le este locul, adică la pepeni, întrucât expresia „a ajunge la pepeni” are semnificația de pagubă, de a face o afacere proastă, de a eșua într-o acțiune. „Asta fac liberalii ieșeni, iar pentru așa ceva au bifat, din păcate, și consilierii ALDE”, a punctat Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *