HOROSCOP 22 NOIEMBRIE. Taurii au nevoie de plimbări în aer liber

D’ale vedetelor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Berbec – Astăzi dispui de mai multă forţă interioară şi simţi că poţi muta şi munţii din loc, iar orice provocare care îţi apare în cale te încântă deoarece ai posibilitatea de a-ţi exersa abilităţile, talentele şi capacităţile de luptător. Totuşi, ia totul ca pe un simplu joc strategic şi nu lăsa nimic să te afecteze la nivel emoţional, altfel rişti ca de la o simplă competiţie să ajungi la un mare conflict!

Taur – Fă astăzi mai multe plimbări în aer liber, ai nevoie de mişcare, de aer curat şi de detaşarea de muncă, responsabilităţi şi sarcini pe care alţii ţi le impută. Concentrează-te pe sănătate şi pe echilibrare la nivel interior, rişti altfel să intri într-o etapă a surmenării, a oboselii şi a suprasolicitării. Învaţă să spui nu situaţiilor pe care nu ţi le doreşti, dar în care te implici de dragul altora.

Gemeni – Tot ceea ce trebuie să faci astăzi pentru a avea succes în situaţiile cu care te confrunţi este să fii atent la stările interioare ale celor cu care intri în contact, ajustându-ţi după asta comportamentul şi atitudinea în funcţie de ei. Acţionează cu empatie şi înţelegere fără a trece totul prin filtrul raţiunii. Totodată, fii cu băgare de seamă la lucrurile pe care le împrumuţi acum, s-ar putea să nu le mai vezi înapoi.

Rac – Integrează în programul tău de astăzi şi familia, alături de care poţi experimenta un sentiment de linişte, bucurie şi armonie interioară. Dorinţa ta de a le fi alături şi de a-i ocroti va fi simţită şi apreciată. Nu ezita să comunici, să îţi exprimi iubirea şi să primeşti căldura cu care vei fi înconjurat. Fii cu băgare de seamă la problemele pe care le poţi avea cu stomacul şi mănâncă doar acele lucruri care îţi fac bine!

Leu – Aspectele dintre planete favorizează convorbirile plăcute, emoţionale, care te ating direct la suflet. Este un moment bun în care să împărtăşeşti din ceea ce simţi, dar şi în care să asculţi şi să empatizezi cu cineva care îţi este foarte drag. Legătura dintre voi se va întări şi mai mult şi vei găsi în partenerul de discuţie un sprijin afectiv de nădejde!

Fecioară – Ca urmare a unei discuţii cu un superior, astăzi se anunţă veşti bune în domeniul financiar. Setează-ţi idealuri cât mai înalte, exprimă-ţi aşteptările şi dă dovadă de implicare şi determinare, totul se va aşeza în favoarea ta. Spre seară, delectează-te şi bucură-te de reuşitele tale alături de o companie care să îţi facă plăcere şi cu care ai ce discuta. Sfaturile sale îţi vor fi foarte utile.

Balanţă – Afişezi astăzi o dispoziţie foarte romantică, sensibilă şi empatică la emoţiile şi stările celor din jur, ca atare vei atrage multe persoane în jurul tău care să ţi se destăinuie şi să îşi spună apăsările. Felul în care te implici va fi de apreciat, dar fii cu băgare de seamă să nu te încarci mult prea mult şi să nu pui la suflet tot ceea ce auzi. Este indicat să treci emoţiile şi prin filtrul raţiunii şi să îţi păstrezi o doză de detaşare.

Scorpion – Este posibil ca astăzi să fii într-o stare meditativă, de introspecţie asupra unor întrebări care te macină. Vei găsi cele mai bune răspunsuri sau soluţii dacă renunţi la prejudecăţi şi la explicaţii logice, lăsându-ţi sufletul să vorbească. În relaţia cu partenerul de viaţă este nevoie de o schimbare pe care o veţi putea face numai dacă sunteţi determinaţi şi vă asumaţi relaţia din toate punctele de vedere.

Săgetător – Astăzi este o zi minunată pentru relaţia de iubire, în care să simţi că faci echipă cu cel drag şi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Profită de acest aspect pentru a vorbi cât mai mult, pentru a vă împărtăşi iubirea şi pentru a lua decizii de viitor împreună. Dacă încă nu ai cunoscut pe cineva, acum poţi întâlni persoana care să se apropie de modelul de perfecţiune pe care îl visezi.

Capricorn – Nu te dezarma de la primele impedimente ce îţi ies în cale la locul de muncă, cu perseverenţa şi răbdarea pentru care eşti recunoscut vei reuşi să treci peste orice fel de obstacol. De asemenea, relaţia de cuplu poate trece prin momente mai complicate, în care să fii nevoit să te disculpi sau să dai explicaţii pentru acţiunile tale. Încearcă să înveseleşti atmosfera şi să îţi surprinzi partenerul cu un gest drăguţ.

Vărsător – Bucură-te astăzi de prezenţa unui prieten care te va binedispune şi te va încănta cu spiritul său liber, jovial şi deschis. Amână treburile importante pentru altă dată şi petrece alături de un om drag o zi pe gustul tău – plimbări, convorbiri interesante şi destăinuri de secrete. Totodată, odihneşte-te cât mai mult şi încarcă-ţi bateriile, se anunţă un weekend foarte solicitant social.

Peşti – Nevoia de intimitate alături de persoana pe care o iubeşti capătă o altă nuanţă astăzi, când îţi doreşti să fiţi numai voi doi, departe de planul cotidian, prieteni sau familie. Astfel, organizează o zi specială care să surprindă plăcut partenerul de viaţă. În sfera serviciului, ai multe ocazii de a cunoaşte oameni noi de la care ai ceea ce învăţa. Fii receptiv la mesajele pe care le primeşti în această perioadă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.