Florin Prunea, hotărât să aducă primăvara iubirii în Copou. Cupidon, noul transfer de la Poli Iaşi

Satiră cu ștaif

Printr-o măsură adoptată la începutul săptămânii trecute, conducătorii clubului CSM Poli au vrut să crească gradul de romantism al Copoului. Astfel, fiecare suporter care a achiziţionat zilele trecute un bilet la meciul CSM Poli – Astra Giurgiu putea veni însoţit gratuit de partenera lui, iubita, logodnica, soţia etc. Gestul prin care se dorea o marcare a zilei de Sfântul Valentin n-a mai fost dus până la capăt pentru că meciul respectiv a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefaborabile. Nu-i nimic. Noi recomandăm conducerii clubului să-și păstreze ideea și s-o pună în practică de Dragobete. Pe adresa clubului, preşedintele executiv Florin Prunea a primit mai multe mesaje de la suporterii înfocaţi.

  • Domnule preşedinte, în primul rând, respekt pentru ceea ce faceţi pentru băieţii de la peluză prin această idee de a le da voie şi fetelor noastre să vină moca pe stadion. Măcar aşa vor vedea de ce ne ducem ca proştii sâmbătă seara la meci, în loc să mergem cu ele în club. Cunosc multe cupluri care s-au destrămat din cauza acestei lipse de înţelegere a fenomenului sportiv. Vă rog ca şi de Dragobete să luaţi aceeaşi măsură, când vrem să facem invers: le vom trimite pe ele în locul nostru în tribună, iar noi vom aştepta la bar să ne comunice minutul şi scorul. Cu respekt, Vio.
  • Domnu’ Prunea, bravo pentru idee! Eu mă gândesc să vin la meci împreună cu amanta. M-am săturat să o duc prin restaurante scumpe. Măcar la meci e moca, o şi scot la aer cu ocazia asta, plus că vreau s-o impresionez cu o coregrafie macho. Tony.
  • Dom’ preşedinte, sunt însurat şi vreau să vă întreb dacă puteţi oferi nu numai un tichet gratuit pentru femei, ci vreo 4 – 5. Îmi vin în vizită soacra, verişoarele ei plus o mătuşă din Fălticeni şi nu ştiu cum să scap două ore de gura lor. Le-aş duce la peluza unde activează galeria şi le-aş lăsa acolo, cât timp beau vreo două beri la barul stadionului. Mă gândesc că, dacă vor sta fix lângă galerie, vor afla şi ele ce înseamnă să ţi se înfunde timpanele de atâta scandal.
  • Mă numesc Lucreţia şi vă felicit pentru această iniţiativă pe care eu mi-o doream de mult timp! Voi veni cu prietenul meu căruia nu-i place deloc fotbalul, dar, pentru că e Ziua Îndrăgostiţilor, nu mă va putea refuza. Ideea e că vreau să mă despart de el şi nu ştiu cum. Aşa că vă rog ca echipa să joace atât de prost, încât fraierul să se enerveze şi să plece încă de la pauză. Sunt convinsă că aveţi jucători pe care mă pot baza în acest sens. Forza Poli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.