Denisa Răducu, premiată cu “Butonul de Argint”. Motivul pentru care a primit distincţia. “Îngerul nostru…”

D’ale vedetelor

Denisa Răducu a fost premiată cu “Butonul de Argint”, distincţie care se acordă celor care trec de 100.000 de abonaţi pe platforma YouTube. Echipa care administrează, în prezent, conturile regretatei artiste a făcut marele anunţ.

„Astăzi a ajuns <<Butonul de Argint>>, premiul Youtube pentru primii 100.000 de abonaţi, un premiu care trebuia revendicat cu mult timp în urmă având în vedere că acum sunteţi pe Youtube peste 370.000 de abonaţi , un premiu de care Denisa ar fi meritat să se bucure de el, dar cu siguranţă de acolo de sus îngerul nostru se bucură şi veghează şi are grijă că toate lucrurile să se întâmple aşa cum trebuie! DorDeTine. Mii de mulţumiri Elenei care a avut grijă de canalul de youtube şi nu numai! echipaDenisaMusic” se arată în mesajul publicat de echipa Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017 în apartamentul ei din Bucureşti, înconjurată de rude cele mai apropiate. Regretata cântăreaţă avea 27 de ani, iar la începutul acestui an a aflat că suferă de o boală mortală, care a chinuit-o luni în şir.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.