Bârfe cu gust, i-am tratat just. Apariție surpriză pe Facebook

Haz de necaz

Tot navigând pe Facebook zilele trecute, ghici peste cine am dat? Da, peste ditamai chestorul de Poliție, Nelu Scriciuc, fost șerif județean. Omul e la început în ale socializării. Are doar 35 de prieteni și doar două poze postate. În cea de copertă, chestorul Scriciuc se odihnește pe treptele Crucii de pe Caraiman. La fotografia de profil a pus o imagine cu Castelul Peleș. Deși, așa cum deja am amintit, are câteva zeci de prieteni, niciuna dintre cele două poze n-a strâns nici măcar un „like”, așa de sămânță. Ehe, domnule chestor, pe Facebook e mai complicat ca la inspectorat. Aci, oamenii nu fac aprecieri datorită funcției sau a gradului, ci doar ca manifestare a simpatiei. Mai lucrați, mai încercați! Nu disperați, ca tânăr pensionar sunteți abia la început de drum în întortocheata lume virtuală.

Și-a lăsat barbă pe stilul lui Cuza: Înainte de Sf. Nicolae, tot Iașul a dat iama în mall-uri ca să cumpere cadouri. Într-unul din aceste centre comerciale am dat nas în nas cu temutul mardeiaș, C.C., fostul practicant de lupte libere. Până la urmă, omul liber fiind, are dreptul să se plimbe pe unde vrea, nu asta ar fi problema. Ce ne-a șocat, a fost înfățișarea lui, de nici nu l-am recunoscut din prima. Are o barbă căruntă, pe stilul lui Cuza. Acum, nu știm dacă ăsta este ultimul răcnet în materie de modă sau doar o altă tehnică de camuflare. Din câte auzim, personajul are în continuare probleme cu legea, însă nu credem că lăsându-și barbă va putea trece neobservat, așa cum probabil că și-ar dori tare mult. Îl tinem sub observație și vă spunem dacă mai face și alte modificări.

Tată și fiu, ofensivă media: Familia Văleanu, de la celebra podgorie/cramă vestită încă de pe vremea lui Fane Babanu, a început o nouă ofensivă media. Și ăl tânăr și ăl bătrân al Vălenilor au fost pe la televiziunile locale, au dat tot soiul de interviuri în presă, au fost și gazda unei gale a patrimoniului gastronomic. Ce mai tura vura? Sunt în turneu ca niște staruri rock sau ca niște politicieni în plină campanie electorală. E-adevărat, scot și bani din buzunar că să ungă rotițele, dar sunt convinși că li se vor întoarce însutit. Așa o fi, știu ei mai bine, sunt comercianți vechi. Doar să nu li se urce prea tare la cap. Cum ce? Succesul, normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.