Averea lui Victor Becali e pe ducă! Banca i-a luat zeci de case şi imobile. Ce s-a întâmplat cu vărul lui Gigi Becali

D’ale vedetelor

Victor Becali, vărul lui Gigi, are mari belele din punct de vedere financiar, pentru că tocmai a pierdut o parte importantă din proprietăţile sale imobiliare. 33 de imobile ale lui Victor Becali tocmai s-au dus pe Apa Sâmbetei, după ce magistraţii au admis executarea silită a a afaceristului cu privire la acestea!

Judecătoria Constanţa a admis cererea de incuviinţare a executarii silite asupra a 33 de imobile aflate in proprietatea lui Victor Becali. Mai exact, 28 au fost construite în localitatea ilfoveana Petrăchioaia, 3 în Voluntari, una în Tunari şi un alt imobil în Bucureşti.

Totul a început în anul 2012, în perioada boomului imobiliar, când Victor şi soţia lui, Manuela Becali, au împrumutat 3,96 milioane euro de la o bancă. Creditul a fost garantat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru şi de Everdichia Becali, mama lui Victor.

Impresarul a depus la contractarea împrumutului mai multe garanţii constând în conturi bancare, acţiuni la firmele sale, contracte de închiriere, proprietăţi imobiliare, precum şi viitoare beneficii rezultate din vânzarea a 44 de imobile din complexul Green City, care-i aparţinea omului de afaceri Dumitru Bucşaru. Bucşaru a pierdut şi el o parte din imobile, în aceleaşi condiţii, mama lui Victor s-a stins, asa ca soţii Becali au ajuns în imposibilitate de plată. În acest mod banca a ajuns să-i execute silit.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.